Nyeremények 2017-11-28T22:51:31+00:00

Nyeremények

*a képek illusztrációk

JPESS fehérnemű vásárlási utalvány

A nagy múltú J.PRESS fehérnemű márka széles választékban kínál magas minőségű férfi és női fehérneműket, zoknikat, pizsamákat, köntösöket. A kínálatában kiemelt szerephez jutnak a természetes alapanyagok, valamint a letisztult alapfazonok, melyek a mindennapok elengedhetetlen részévé teszik a J.PRESS márkát.

További információk >>

Neato Botvac D3 Connected robotporszívó

Mindent tud, hogy megkönnyítse a hétköznapjaidat. Szívóteljesítménye, takarítási minősége kiváló, pontosan navigál, könnyen kezelhető. Minden padlótípuson takarít, ha végzett, automatikusan feltölti magát. Különleges D-formája lehetővé teszi, hogy a sarkokban és a falak mentén is takarítson.

További információk >>

HappySkin 100% natúrkozmetikum vásárlási utalvány

Natúr bőrápolás tetőtől talpig: a HappySkin termékei nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert, mesterséges színezéket és illatanyagot, továbbá parabénmentesek, SLS-mentesek, GMO-mentesek, alumíniummentesek, és nem tartalmaznak elhalt állatból származó alapanyagot. Tapasztald meg Te is bőrödön a minőségi alapanyagok lenyűgöző hatását.

További információk >>

Forma Renault versenyautó vezetés az EuroRingen

Felejthetetlen élmény a Renault formaautót tesztelni az Euroringen. A sofőr a vezetés alatt állandó összeköttetésben van a boxutcában várakozó szakemberekkel, akik kellő tanácsokkal látják el ahhoz, hogy a maximumot tudja kihozni az autóból és a pályából.

További információk >>

Natúr Humicin kúracsomag

A Humicin  étrend-kiegészítők lelke a világviszonylatban  is kiváló minőségű és tisztaságú, természetes tőzegből kinyerhető magyar huminsav. A magyar lelőhelyről, szabadalmaztatott gyártási technológiával előállított prémium kategóriájú termékekkel 100%-osan természetes módon erősítheted az immunrendszeredet és szabadulhatsz meg a nehézfémektől.

További információk >>

Ferrari F430 F1 500 Lóerős SzuperSportautó vezetés a DRXRingen

3,5 másodperc alatt 100km/h sebességre gyorsulhatsz a legendás Ferrari pilótafülkéjében ülve. Éld át, hogy az 500 lóerős, V8-as motor életre kel, lúdbőrözzön a hátad a gépezet földöntúli hangjától. A nem mindennapi olasz szupersportautó vezetése igazán felejthetetlen élmény.

További információk >>